Slimmer Kopen® in de media

Slimmer Kopen in de nieuwe Koopatlas

 

Koop- en financieringsvarianten worden steeds belangrijker: voor koopstarters en middeninkomens om een woning te kunnen kopen en voor corporaties om koopwoningen betaalbaar te kunnen aanbieden.

 
In opdracht van (o.a.) Aedes heeft OTB in 2012 de Atlas Koopvarianten gepubliceerd. Hierin worden de vijf meest toegepaste koop- en financieringsvarianten met elkaar vergeleken vanuit zowel het perspectief van de koper als de corporatie. De vijf varianten pakken verschillend uit op tal van terreinen. En dat is positief, want hierdoor valt er voor corporaties wat te kiezen bij het bevorderen van hun woningverkoop en koopondersteuning aan koopstarters en middeninkomens
 
Slimmer Kopen biedt kopers een korting op de koopsom en is een gedegen formule die al vele jaren zijn waarde bewijst. De kracht van deze koopvariant op basis van de Fair Value methode is dat er naast een aanzienlijke korting een sterke risicodemping is voor de koper mocht de woning in waarde dalen. Ander sterk punt is de keuzemogelijkheid voor de corporatie om de koper wel of geen terugkoopgarantie te bieden.
 
De koopatlas biedt een objectieve vergelijking van de werking koop- en financieringsvarianten. Als u meer wilt weten of op zoek bent naar een koopvariant of optimale mix van verkoopbevorderende maatregelen om uw doelgroep(en) beter te bereiken, zijn wij graag bereid daarin te assisteren. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Maurice van Noordenne of Alex Grashof via het telefoonnummer 026-7071982.  

 

Slimmer Kopen® bij Vallei Wonen

Vallei Wonen zet betaalbare eengezinswoningen in Woudenberg te koop. Hiermee komt de woningcorporatie tegemoet aan de vraag naar woningen van mensen met een middeninkomen.

Weekkrant: 05-08-2011

 

download

Slimmer Kopen bij Vallei Wonen

 

Woonpartners: 130 woningen aangeboden aan zittende huurders

Woonpartners uit Helmond heeft sinds februari 2008 21 woningen met Slimmer Kopen® verkocht en biedt nu nog eens 130 woningen aan. 

Woonpartners: 28-04-2009

 

download

Woonpartners: 130 woningen aangeboden aan zittende huurders

 

Trudo: Tweeduizendste Slimme Koper: "Dankzij Slimmer Kopen® vond ik zo weer een plek voor mezelf" 

Het concept Slimmer Kopen® wordt al 9 jaar door Trudo in de praktijk gebracht. En in oktober 2009 mocht Trudo dan ook haar 2000e klant begroeten.

 

download

'Tweeduizendste Slimme Koper: "Dankzij Slimmer Kopen® vond ik zo weer een plek voor mezelf"

 

Standvast: verkopen huurhuizen met forse korting is een succes

Het concept Slimmer Kopen® is volgens woningcorporatie Standvast een succes. Al 41 huurhuizen werden verkocht in Nijmegen, in veel gevallen met maximale korting van 35 procent.

Gelderlander 02-07-2008

 

download

'Standvast: verkopen huurhuizen met forse korting is een succes'

 

Wat nou kredietcrisis?! Spiksplinternieuwe topwoningen met 20% Slimmer Kopen® korting!

Er zit wat minder beweging in de koopwoningmarkt, maar Slimmer Kopen® loopt al jaren als een trein. Geen crisisverhaal dat die trein kan stoppen!

Eindhovens Dagblad 13-12-2008

 

download

'Wat nou kredietcrisis?! Spiksplinternieuwe topwoningen met 20% Slimmer Kopen® korting!'